"Mogen wij ons even voorstellen?"


Party Unlimited verhuur, uit Grevenbicht, sinds 1997 gestart met het verhuren van uitsluitend de betere (!) party goods. Inmiddels hebben wij een uitgebreid scala van party goods in ons programma waarmee wij ons duidelijk van anderen onderscheiden. Een totaalpakket, goede kwaliteit, degelijk  advies, een eerlijke prijs en het belangrijkste goede service, zijn enkele trefwoorden waarmee wij denken dat we de beste kunnen zijn!
In een concurerende markt is kwaliteit enorm belangrijk. Alleen door kwaliteit blijf je bestaan! Bij ons wordt constant gewerkt aan het verwezenlijken van originele en creatieve ideeen, concepten op het gebied van feesten en partijen. Een jong en enthousiast team van medewerkers zijn de toegevoegde waarde van onze organisatie.

Met enkele, zorgvuldig door ons geselecteerde partners, kunnen wij elk feest, maar ook groot evenement,  een kwalitatief hoogwaardige invulling geven. Iedereen heeft zo zijn eigen specialiteiten en sterke producten. Dat is dan ook de reden dat wij op het gebied van catering graag met vaste partners samenwerken die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd.  Party Unlimited verhuur en zijn partners zijn perfect op elkaar ingespeeld en de verzorging van uw feest of evenement zal daardoor super strak, netjes en kwalitatief hoogwaardig verlopen. Graag geven wij u onze referenties.
 
Wij zijn leverancier van luxe feesttenten en paviljoens van 9 tot wel 1000m² en complete inrichting hiervan. Of het nu gaat om een kleine thuisparty of een groot bedrijfsfeest… wij verzorgen het allemaal tot in de puntjes!  Party Unlimited is tevens een van de grotere leveranciers in Nederland op het gebied van geweldige spellenpakketten. Verhuur van flipperkast, airhockey, videogames (ook wel arcadegames genoemd) is razend populair op dit moment voor bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, opening, jubilea, communiefeest, verjaardag, showroom, familiedag, enz. enz. Hierin zijn wij een van de grootste spelers op deze markt  in Nederland.

"Met Party Unlimited haalt u meer uit uw feest!"